Over ons

Wij zijn Patrik en Wendy van Oosten en beiden al vanaf kind met honden actief en dus geïnfecteerd met het hondenvirus. Iets waar je nooit meer vanaf gaat komen.

Cupido is onze eerste Chinese Naakthond geweest, welke helaas op 28 oktober 2014 is ingeslapen. Hij is maar liefst 14 jaar, 8 maanden en 11 dagen oud geworden. Door hem is er ook absoluut sprake van een besmetting van de Chinese Crested. Op 2 juni 2003 is ons eerste nestje Chinese Naakthonden geboren, het AA-nestje.

In deze inmiddels ruim 13 jaren hebben wij meerdere nestjes gefokt uit verschillende combinaties en zijn er in onze fokkerij ook meerdere kampioenen geboren.

Wij zijn trots op onze honden en uiteraard fokken wij uitsluitend met honden, die getest zijn op hun gezondheid (PLL, PRAprcd, ECVO en Patella Luxatie) en die kampioenswaardig zijn. Temperament is voor ons een hot-item, wij staan voor een open en enthousiaste Chinese Naakthond. Dit zul je ook absoluut terug zien in de showring, wat onze passie is!!

Wendy is inmiddels exterieurkeurmeester van de Chinese Naakthond, Poedels, Havanezers, Coton de Tuléar, Tibetaanse Spaniel, Boston Terrier, Shih Tzu, Kromforhländer en de Welsh Corgi Pembroke.

Naast onze Chinese Naakthonden hebben wij een trimsalon – www.hondentrimsalonzwolle.nl en een hondenschool (gespecialiseerd in alles rond en om het showen) – www.showdogcentre.nl.

In onze hondenroedel hebben wij nog een Grote Poedel Bob, Riesenschnauzer peper en zout Bjørn. En dan onze Golden Retrievers niet te vergeten.